به گزارش روابط عمومی شرکت نفت خزر ، عبدالجلال ایری نماینده مردم غرب استان گلستان شهرستان های کردکوی، بندر ترکمن، بندر گز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی با مدیرعامل و مدیر اکتشاف شرکت نفت خزر دیدار و گفتگو کرد .
در این نشست عبد الجلال ایری نماینده مردم کردکوی، بندر ترکمن، بندر گز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از فعالیت های شرکت نفت خزر در استان گلستان به منظور فعالیت ها و انجام عملیات حفاری اکتشافی افزود: سرمایه گذاری هایی که وزارت نفت در استان گلستان انجام می دهد برای مردم استان امید بخش می باشد و از گذشته های دور صحبتهایی در خصوص وجود ذخایر نفت و گاز در استان گلستان مطرح بوده که یقینا حفاری های اکتشافی وزارت نفت موجب نتایج خوبی در این حوزه خواهد شد.
ایری در ادامه اظهار داشت : خوشبختانه پتانسیلهای توسعه صنعت نفت در استان وجود دارد و ما نیز تلاش می کنیم با همکاری مسئولان استان و فراهم نمودن مقدمات لازم زمینه شتاب در توسعه اکتشافات نفت و گاز را فراهم کنیم.
ایری در پایان با اشاره به حفاری و اکتشاف نفت و گاز در گمیشان استان گلستان افزود: مجموعه ای توانمند از مهندسین و متخصصان فنی کشورمان در این پروژه استراتژیک مشغول به فعالیت هستند که اگر در این منطقه به منابع هیدروکربوری دست یابیم جهش بسیار خوبی در تامین گاز استان های شمالی و اشتغال بوجود خواهد آمد .
در ادامه این نشست دکتر علی اصولی مدیرعامل شرکت نفت خزر با تاکید بر اهمیت اکتشاف منابع نفت و گاز در شمال و شمال شرق کشور اظهار داشت: به نتیجه رسیدن برنامه های اکتشافی در حوزه شمال کشور، صرفه جویی قابل توجهی در کاهش هزینه های انتقال انرژی از جنوب به شمال کشور را به همراه خواهد داشت. وی با بیان اینکه یکی دیگر از اولویتهای شرکت ملی نفت ایران توجه به میادین مشترک است، تصریح نمود: اولویت صنعت نفت مرزهای شمال شرق ایران و ترکمنستان، استان گلستان است و با توجه به آغاز حفاری و اکتشاف نفت و گاز در گمیشان امیدواریم فعالیت در این حوزه با نتیجه مطلوب همراه باشد .
مدیرعامل شرکت نفت خزر در این نشست ضمن تشریح تاریخچه فعالیت های اکتشافی در استان گلستان به اقدامات و فعالیت های انجام شده در این حوزه پرداخت و گفت: ساختار پل بین ایران و ترکمنستان، حفاری اکتشافی چاه صوفیکم، حفاری دشت گرگان ، لرزه نگاری در خشکی و شرق دریای خزر و چاه هیرکانی که در سال جاری عملیات آن آغاز شده است را می توان از مهمترین برنامه ها و اقدامات شرکت ملی نفت ایران در استان گلستان برشمرد .
اصولی در پایان گفت: از سال 1389مطالعات مجدد در خصوص شناسایی پتانسیلهای هیدروکربوری در استان گلستان آغاز شد و در سال 1390 نیز پروژه لرزه نگاری دو بعدی با هدف شناسایی ذخایر احتمالی موجود در مرز ایران و ترکمنستان اجرا شد و نتیجه این لرزه نگاری و مطالعات قبلی ما را به ساختار قابل توجهی در نقاط مرزی و سایر نقاط استان گلستان رسانده است که امیدواریم با اولویت قرار گرفتن این پروژه ها و انجام حفاری و اکتشاف در استان گلستان بتوانیم بخشی از نیازهای هیدروکربوری شمال کشور را تامین کنیم و شاهد رونق و شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال در این استان باشیم .